در اواخر سال 2019 در چین ویروس کرونا شیوع پیدا کرد و کم کم در سراسر جهان پخش شد.(تست کرونا در منزل) ویروسی تقریبا ناشناخته که با علائم آنفولانزا و سرماخوردگی ظاهر شد. و درمان آن با مشکلاتی روبرو شد که بر تعداد کشته شدگان در اثر ابتلا به کرونا افزود. ویروس کرونا باعث ایجاد علائمی مثل تب و لرز، سردرد، حالت تهوع. اسهال، تنگی نفس و سرفه های خشک، آبریزش بینی و گلودرد و .. میشود. از همکاران با تجربه ما در شرکت همکاره در این زمینه کمک بگیرید.

علائمی که در صورت بروز باید تست کرونا انجام دهید:
اگر هر کدام از علائمی مثل سردرد، تب و لرز و سرفه های خشک. حالت تهوع و تنگی نفس را دارید و این علائم رو به تشدید است. می بایست برای انجام تست اقدام کنید و تحت نظر دکتر و درمان باشید. ولی بخاطر محیط های شلوغ بیمارستان و درمانگاه ها، ممکن است افرادی بدلیل ترس روبرو شدن با افراد مبتلا به کرونا و احتمال واگیر برای انجام تست کرونا اقدام نکنند که در این صورت میتواید با یک تماس به شماره 3830 ، از متخصصین همکاره برای انجام تست کرونا در منزل کمک بگیرید و بدون اینکه وارد محیط های آلوده شوید از سلامت یا ابتلا خود به کرونا مطلع شوید.(تست کرونا در منزل)

چه افرادی باید پیشگیری از کرونا را جدی بگیرند:(تست کرونا در منزل)
سازمان بهداشت جهانی (who) به افراد مسن و کودکان، افراد دارای بیماری زمینه ای (دیابت، فشارخون، قلبی و عروقی و…)، زنان باردار و افرادی که دچار سرطان و یا سابقه شیمی درمانی را داشته اند هشدار جدی داده است. که ویروس کرونا میتواند برای این افراد خطرناک باشد و در صورت ابتلا باید حتما زیر نظر متخصصین تحت درمان قرار بگیرند.
از طریق چه آزمایش هایی میتوان ویروس کرونا را تشخیص داد؟
برای تشخیص ویروس کرونا و ابتلا به آن، آزمایش های اولیه ای مثل CPK, CRP, CBC, LDH, ESR انجام میشود. که دارای حساسیت نسبتا زیادی برای تشخیص ویروس هستند. ولی متاسفانه عیب بزرگ آن اینست که اختصاصی نیستند. در واقع این آزمایش ها هرگونه علائم التهابی و التهاب را شناسایی کرده و جواب تست را مثبت نشان میدهد.
ولی آزمایش مهم و کلیدی برای تشخیص کرونا، تست PCR است که به کمک یه سواپ برای نمونه گیری بزاق از ته حلق یا بینی انجام میشود. تست PCR یک آزمایش تکمیلی است و دقیق ترین جواب برای تشخیص ابتلا به ویروس کرونا است.
دیگر آزمایش مطرح شده برای تشخیص کرونا، آزمایش آنتی بادی یا سرولوژِی است که جواب تست صد در صد دقیق نبوده و ممکن است دارای خطا باشد.(تست کرونا در منزل)
شرکت همکاره با کادری مجرب از متخصصین، بهترین و آسان ترین روش برای انجام تست کرونا در منزل میباشد. فقط کافیست با شماره 3830 تماس یگیرید و از مشاوره و متخصصین شرکت همکاره بهره مند شوید.
آزمایش های متفاوتی برای تشیخص ویروس کرونا وجود دارد. که بیشتر این آزمایش ها از نوع سرولوژیکی با مولکولی هستند.

تست PCR (پی سی آر):(تست کرونا در منزل)
تست PCR که به کمک یه سوآپ 15 سانتی متری برای نمونه گیری از داخل بینی یا حلق به مدت 15 ثانیه انجام میشود، دقیق ترین تست در جهت تشخیص ویروس کرونا است. این تست کاملا بدون درد است ولی ممکن است موجب ناراحتی افراد شود. تیتر بالای ویروس در تفسیر تست PCR به نشانه ابتلا فرد به ویروس کرونا است.

آزمایش سرولوژی یا آنتی بادی:
افرادی هستند که ممکن است به ویروس آلوده شوند ولی علائمی نشان ندهند. ولی از آنجایی که بدن به ویروس آلوده شده است و سیستم ایمنی بدن فعال شده، سیستم ایمنی برای مقابله با ویروس، آنتی بادی تولید میکند. با یک آزمایش خون ساده میتوان تشخیص داد که میزبان به ویروس آلوده شده است یا خیر. این آزمایش، آزمایش آنتی بادی نام دارد.
بدن میزبان در حین مبارزه با ویروس کرونا (COVID-19) آنتی بادی تولید میکند. آنتی بادی در خون و بافت های موجود در سراسر بدن وجود دارد که برعلیه هر آنتی ژن مخصوص خود تولید میشود. انجام آزمایش سرولوژیک که با نمونه گیری از خون انجام میشود میزان آنتی بادی موجود در بدن را مشخص میکند.(تست کرونا در منزل)
این آزمایش برای تشخیص ابتلا به ویروس کرونا در اوایل بروز علائم توصیه نمیشود. و این آزمایش باید حداقل 21 روز بعد از بروز علائم انجام شود. تولید آنتی بادی واکنشی است که پس از ترزیق واکسن اتفاق میافتد، در واقع با ورود هر نوع آنتی ژن به داخل بدن، آنتی بادی مخصوص آن آنتی ژن یا ایمونوگلوبین ها تولید میشوند.

انواع ایمونوگلوبین یا آنتی بادی:(تست کرونا در منزل)
ایمونوگلوبین ها دارای انواع مختلفی مثل IgG, IgM, IgE, IgA هستند. که هر کدام نقش خاص خود را در سیستم ایمنی بدن بر عهده دارند. آنتی بادی های IgM در اثر پاسخ ایمنی بدن به هرگونه عامل خارجی یا عفونت تولید میشود. و پس از گذشت چند هفته از پاسخ سیستم ایمنی به عفونت، مقدار آن کم میشود.
در مرحله دوم واکنش سیستم ایمنی بدن به عوامل خارجی، ایمونوگلوبین IgG تولید میشود. که مدت زمان ماندگاری آن در سیستم ایمنی بدن بسیار بالا بوده و به عنوان سلول های خاطره در سیستم ایمنی بدن نام دارد. به عبارت دیگر زمانی که بدن برای اولین بار یا یک عامل خارجی یا عفونت روبرو میشود به دلیلی نبود IgG بدن دچار بیماری و التهاب میشود. ولی اگر برای بار دوم یا دفعات بیشتر بدن به همان بیماری دچار شود به دلیل وجود IgG در بدن، سیستم ایمنی با سرعت بیشتری از پیشرفت بیماری جلوگیری میکند و بیماری را سریع تر مهار میکند.
البته نکته مهم این است که هر IgG بر علیه یک نوع خاص از عامل خارجی تولید میشود. و فقط برای مقابله بروی همان آنتی ژن تاثیر دارد. مثلا اگر در 5 سال گذشته واکسن هپاتیت B تزریق شده باشد، سیستم ایمنی IgG مقابله با هپاتیت B را تولید کرده است و IgG در مقابل ویروسی مثل کرونا، بی اثر است. و سیستم ایمنی در صورت مواجهه با ویروس کرونا IgG مخصوص آن را 4 الی 6 هفته پس از شروع عفونت میسازد.
آزمایش آنتی بادی یا سرولوژی کرونا پس از گذشت حداقل 21 روز پس از شروع عفونت IgM و IgG بدن را شناسایی میکند. و انجام این آزمایش برای اطلاع وضعیت بیماری فعلی روش مناسبی نیست. و تنها برای پیگیری سابقه ابتلا به ویروس کرونا کاربرد دارد.

روند آزمایش آنتی بادی کرونا (کووید 19):(تست کرونا در منزل)
برای انجام آزمایش آنتی بادی در حدود 5 میلی لیتر خون از فرد گرفته میشود. و میزان وجود آنتی بادی IgM که در اوایل شروع عفونت تولید میشود و آنتی بادی IgG که پس از بهبودی از عفونت دایجاد شده تولید میشود، مورد بررسی قرار میگیرد. ولی نکته در مورد کرونا این است که دانشمندان هنوز به زمان دقیق تولید IgM برای ویروس کرونا پی نبرده اند.
اگر جواب آزمایش آنتی بادی مثبت باشد:
افرادی که جواب تست آنها مثبت است به منزله این است که اخیرا دچار بیماری بوده اند یا در تماس با افراد مبتلا به کرونا بوده اند و یا در اواخر دوره بیماری هستند. که نکته انسانی و حائز اهمیت این موضوع این است که میتوانند با اهدا پلاسمای خون خود در جهت پیشبرد درمان افراد مبتلا دیگر، با مراجعه به سازمان های انتقال خون شهر خود، اقدامی بزرگ و انسانی انجام دهند.(تست کرونا در منزل)
آزمایش های اولیه برای سنجش غربالگری کرونا:
لاکتات دهیدروژناز (CRP) پروتیئین واکنش دهنده شمارش تعداد سلول های خونی (CBC) کراتین فسفوکیناز میزان سرعت رسوب اریتروسیت ها (ESR)
چه کسانی باید تست کرونا انجام دهند:
- افرادی که هرگونه علائمی مثل تنگی نفس، سرفه خشک و عطسه، سردرد حالت تهوع و اسهال و … دارند و این علائم رو به تشدید است.
- افرادی که در تماس مستقیم با افراد مبتلا با کووید 19 بوده اند.
- اافرادی که دارای شغل پرخطر و یا محیط های شلوغ و پر خطر فعالیت دارند.
- افرادی که بیش از سه هفته بیمار بوده اند و قصد اطلاع از وضعیت سلامتی خود دارند.(تست کرونا در منزل)
مزیت انجام تست کرونا در منزل:
- تشخیص به موقع بیماری
- جلوگیری از انتشار آن به افراد دیگر و جامعه
- کنترل وقت و جلوگیری از هدر رفت زمان در مسیر رفت و آمد آزمایشگاه و نوبت دهی
- جلوگیری از قرار گرفتن در محیط های آلوده بیمارستانی و آزمایشگاهی
- استفاده از متخصصین مجرب شرکت همکاره و اطلاع دقیق از وضعیت بیماری یا سلامتی خود فقط با یک تماس با شماره 3830 و انجام تست تشخیص کرونا بصورت کاملا دقیق
همکاره دستیار همه کاره
برای استفاده از خدمات بیشتر سایت همکاره و همکاران با تجربه ما درشرکت همکاره با شماره تلفن 3830 تماس بگیرید.